konferencecenter

Hold din konference mm. på professionelt konferencecenter

Hold din konference mm. på professionelt konferencecenter

Har I brug for et professionelt konferencecenter på Fyn? Det kan også være, I vil afholde et mindre arrangement uden for kontoret. I et konferencecenter er der mulighed for at holde alt fra seminar, kursus, events, kickoffs, møder, workshops til mindre messer.

Når man skal have afviklet en konference eller lign., er det en god oplevelse at få et professionelt konferencecenter til at sørge for alt. HUSET Middelfart har 14 mødelokaler af forskellige størrelser, højt niveau i forplejning, mulighed for overnatning, AV-udstyr samt en tekniker tilgængelig 24 timer i døgnet.   

Hvad har HUSET Middelfart?

Konferencecentret HUSET Middelfart har ambitioner om at leve op til kundernes idéer, ønsker og forventninger, og derfor forventningsafstemmer de med kunden forinden for at være sikre på, hvad kunden vil med deres arrangement. Kommunikation er nøgleordet. De kan tilbyde både den klassiske konference, det fleksible hybridmøde, videomøder osv. 

HUSET Middelfart har:

– Fleksible lokaler
– Plads til over 300 personer
– Professionel service
– Lækker forplejning
– Mulighed for overnatning

HUSET har været med til at arrangere konferencer siden 1969, og med mere end 25.000 afholdte kurser, møder og konferencer vokser de med erfaringerne. De er fleksible og vil gerne tilpasse lokalerne til jeres behov.

Få en god oplevelse væk fra kontoret

Når medarbejdere, kunder eller andre skal til konference eller på kursus, er det vigtigt, de får en god oplevelse og nyder at komme lidt væk fra kontoret. De får formentlig talt lidt mere sammen end til hverdag, og en god forplejning kan da også være et højdepunkt på en lang konferencedag med mange indtryk. HUSET udvælger alle råvarer med omhu og tilbereder maden med det mål for øje, at gæsterne går mætte derfra og har oplevet noget ekstraordinært. 

Hvis I har brug for at arrangere en produktfremvisning, leverandørdag, en mindre messe eller lign. kan du bruger lokaler hos konferencecentret, der også gerne hjælper med den bedste opstilling i forhold til jeres produkter.