vognmand

Få hjælp til fragt og logistik hos din lokale vognmand

Få hjælp til fragt og logistik hos din lokale vognmand

Leder du efter en vognmandsforretning på Als? Så kan du med fordel vælge FA. A. Keldorf Vognmandsforretning.

Lej fragtbil med chauffør hos din lokale vognmandsforretning i Sønderborg

Hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning kan du leje en fragtbil som kan transportere det meste – for eksempel dit flyttelæs. FA. A. Keldorf Vognmandsforretning råder over fragtbiler med løftebagsmæk som holder ladlængder på over 7 meter og læssehøjde på 2,63 meter svarende til 17 pallepladser. Du kan leje din fragtbil med eller uden anhænger som føjer 17 ekstra pallepladser til.

Transport og opbevaring af både på Als og i Sønderjylland

Har du brug for at få transporteret din båd til eller fra vinter opbevaring på tryg og sikker vis kan du med fordel kontakte FA. A. Keldorf Vognmandsforretning. Transport af både er nemlig blandt FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings store speciale områder.

Når du lader FA. A. Keldorf Vognmandsforretning forestå transport af din båd kan du være sikker på at opgaven bliver løst med største omhu af erfarne chauffører som har stor ekspertise inden for båd transport og håndtering af både.

Der ud over tilbyder FA. A. Keldorf Vognmandsforretning vinter opbevaring af din båd på virksomhedens egen lagerplads som er forsynet med videoovervågning, adgang til el og vand, og opsyn i døgndrift.

Du kan altid kontakte FA. A. Keldorf Vognmandsforretning for at forhøre dig om priser på båd transport og opbevaring.

Udlejning af gaffeltrucks hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning

Foruden containere til eksempelvis haveaffald udlejer FA. A. Keldorf Vognmandsforretning også gaffeltrucks til private og virksomheder. FA. A. Keldorf Vognmandsforretning råder over gaffeltrucks i flere forskellige størrelser og med varierende yde evne. Til de enkelte trucks hører forlænger gafler og kran arme – og du kan vælge at leje din gaffeltruck med eller uden føre alt efter egne ønsker og præferencer.

Læs mere om FA. A. Keldorf Vognmandsforretning på keldorftransport.dk