E væske

Tilpas din e-væske personligt

Tilpas din e-væske personligt

Der er flere fordele ved sådan en god omgang e-væske til din e-cigaret.

For det første er den ganske meget sundere at omdanne til damp til dampning/rygning, end det er med almindelig tobaksrøg. Så allerede dér skal du have en klapsalve for at overgå helt eller delvist til dampning. Det er sundt for dig i det lange og korte løb.

Men det mest påfaldende er nok, at man med det samme kan smage, at smagen i en e-væske er meget mere behagelig end almindelig tobaksrøg, der hovedsageligt smager af… ja, røg, og så findes der nogle lemfældige forsøg med æble- og mintsmag i almindelige cigaretter, men de overdøver aldrig helt den almindelige røglugt.

Det vil dine omgivelser også bemærke med det samme. For de kan også dufte, at der er tale om en duft – og dermed nok også smag for dig – der er mere herlig at omgås.

Derfor så man da også længe, at udskænknings-steder, der normalt ikke tillod rygning, gjorde det acceptabelt at dampe, da det ikke generede de andre gæster i samme grad, som almindelig rygning gør det.

Endelig er der også den herlighed i E cigaret væske, at du kan vælge lige den smag, der tiltaler dig mest. Du kan veksle mellem dem, lave en lille samling til specielle lejligheder; nogle der skal bruges i bestemte sammenhænge; eller du sværger til en bestemt e-væske hele tiden.

Når man ryger e-cigaret med e-væske i, så skal man heller ikke bortskaffe ulækre og ildelugtende cigaretter eller andet med tobak i, som forurener hæsligt i miljøet.

Man skal blot huske at have “tanket” op hjemmefra eller have et supplement med sig af e-væske, så man altid er forsynet på farten og kan komme til at dampe, hvor det er tilladt.

Du gør derfor både dig selv, dine omgivelser og miljøet en tjeneste ved at dampe fremfor at ryge almindelig tobaksrøg.