tørfoder hunde

Gør den tørfoder til hunde lidt mere interessant at spise

Gør den tørfoder til hunde lidt mere interessant at spise

Mange hunde er jo nogle grovædere, hvor man næsten skal tage madskålen fra dem nogle gange, så de ikke overspiser.

Nogle hunde har nemlig ikke den naturlige stopklods med at spise, hvorfor man skal fjerne madrester, der falder ned på gulvet, hvis den ikke har godt af maden, ikke kan tåle den eller ligefrem bliver fed af den.

Man har da også hørt om hunde, som er døde af at spise for meget, fordi de fandt adgang til sækkene med tørfoder, hvorefter de spiste, til mavesækken den sprang.

Man køber jo også ofte tørfoder i store poser eller portioner, hvor du blandt andet kan købe dit næste parti til din hund her: https://www.ostrand.dk/shop/toerfoder-583s1.html

Det fortælles så, at tørfoderet er tilpasset efter, hvad hunden af race og alder har godt af, og som man så skal tilpasse, som hunden bliver ældre eller skal have suppleret med noget andet til sin kost.

Men for os mennesker lugter og ligner alt det tørfoder jo hinanden – og det ved hunden nogle gange godt.

Få hunden til at spise sin tørfoder

Godt nok siger man, at der aldrig er en hund, der er faldet død om af sult ved siden af en fyldt madskål, medmindre der var noget andet galt med den, for det er sjældent appetitten.

Men at skulle spise det samme mad hver dag resten af livet med små variationer, tre gange om dagen ville da blive kedeligt for alle os andre.

Tænk bare på katte, der er godt kræsne.

Derfor kan man jo godt forkæle ens hund lidt, hvilket både kan være ved at bløde tørfoderet op med vand, så det bliver blødere at spise, eller man propper nogle godbidder eller andet lækkert ned i foderet.

Det behøver man jo ikke at gøre hver gang, men usikkerheden er nok til, at hunden vil glæde sig til næste måltid.