eboligadvokat

Få hjælp til en ægtepagt af en boligadvokat

Få hjælp til en ægtepagt af en boligadvokat

Står du og din ægtefælle eller partner overfor at skulle købe en ny bolig, og der er stor forskel i, hvad i hver i især bidrager med økonomisk, kan i med fordel kontakte en boligadvokat med henblik at få lavet en ægtepagt og måske et testamente. 

En ægtepagt sikre at begge parter får det med ud som der er bidraget med. Det kan også være en fordel at få en ægtepagt, hvis man ikke har fælles børn. I kan også overveje om der skal laves et testamente, så i tilfælde af dødsfald har den anden partner mulighed for enten at blive i boligen eller have tid til at finde en anden. Det kan evt. være eboligadvokat.dk der rådgiver dig, om de forskellige muligheder, som sikre både dig og din partner.

Få yderlig rådgivning af din boligadvokat

Ved siden af rådgivning i forbindelse med en ægtepagt, kan din boligadvokat også være dig behjælpelig med selve boligkøbet. Han vil kunne hjælpe dig med at forhandle bedre betingelser med banken og når i har fundet den bolig i har lyst til at købe, kan han hjælpe med at forhandle med sælger eller ejendomsmægleren. Den hjælp skal ikke undervurderes. Selv små ændringer over en 30 årig periode kan løbe op i store summer. 

Din boligadvokat kan også være behjælpelig når der er lavet en købsaftale, med eller uden hans hjælp. Hvis din boligadvokat ikke har deltaget i forhandlingerne, så få sat et forbehold ind om at købet kun er gyldig, såfremt din advokat har godkendt handlen.

Købsaftalen skal laves om til et skøde som skal tinglyses. Først når skødet er tinglyst er boligen din. Det er dit bevis på at du ejer den. Indtil da kan sælgers kreditorer i princippet tage pant i boligen også selvom du forlængst er flyttet ind. Det er dig som køber der betaler Tinglysningsretten.