airtrack

Springtræning med Airtrack

Springtræning med Airtrack

Hvis dine børn elsker springgymnastisk, men du ikke kan give dem en trampolin, kan du i stedet vælge en Airtrack måtte.

Hvad er en Airtrack lavet af?

Den originale Airtrack fra PE-Redskaber A/S er fremstillet af et slidstærkt materiale kaldes ”Double-wall fabric”. Der er tale om et materiale i top kvalitet, opbygget i tre lag og limet sammen i både top og bånd.

De tre lag er adskilt af tusinder af fiber hvilket bidrager til den slidstærke kvalitet og giver støtte til såvel afsæt som til landing. Denne særlige teknologi bevirker samtidig at overfladen på Airtrack måtten bliver jævn og at Airtrack’en holder faconen.

Samtidig er Airtrack berømt for at kunne holde et fast luft tryk uden konstant at skulle have tilført luft. Airtracks fra PE-Redskaber A/S er samtidig forsynet med ekstra forstærkninger på alle hjørner og udstyret med velcro på alle sider således at flere Airtrack måtter kan sættes sammen. På den måde kan man få en Airtrack som er enten længere eller bredere.

Hvilken Airtrack måtte skal jeg købe?

Hvis du er i markedet efter en Airtrack måtte til hjemmebrug kan du vælge den populære Global Airtrack Play. Global Airtrack Play fås i tre versioner som hver især passer til sit niveau. Samtlige Global Airtrack måtter er særdeles solide og slidstærke, og giver et godt afsæt for springeren.

En Airtrack måtte er, uanset typen, nem at folde sammen og gemme væk. Her har en Airtrack måtte altså en stor fordel i forhold til en trampolin. Samtidig vil dine børn nemt kunne tage deres Airtrack måtte med sig ned på den lokale legeplads eller i parken når det er tid til at udfolde sig. Og I vil nemt kunne tage jeres Airtrack måtte med i sommerhus.

Du kan finde den rette Airtrack på https://globalairtrack.dk/.