leatherman

Hav flere udgaver af Leatherman liggende

Hav flere udgaver af Leatherman liggende

Hvis du ikke lige ved, hvad en Leatherman er, så kan overskriften måske få dig til at tænke, at der er tale om et magasin, som det kan være smart at investere i flere udgaver af den samme, så man aldrig skal slås om at læse det med andre personer.

Men sådan er det ikke, for en Leatherman er derimod et multitool på linje med en moderne lommekniv, bare mere effektiv og holdbar, så selv professionelle jægere, håndværkere og overlevelseseksperter bruger dem.

Her passer pris sammen med kvalitet, så når du har lagt dine penge i en Leatherman, så har du også en følgesvend, der kan være dig behjælpelig i mange situationer, om det så er i overlevelses-tilfældet, på ekskursion, derhjemme, på jagt eller noget helt andet, som både kan være indendørs og udendørs.

Du kan sådan set også være vis på, at her er tale om en slags langtidsinvestering, da en god Leatherman kan holde sig længe og højst får lidt patina, lidt slid og mærker på sig, der giver den karakter og personlighed, hvis du vel at mærke ved, hvordan man bruger den korrekt.

Derfor skal du ikke være bange for, at du med kort mellemrum skal hen og købe en ny Leatherman, da der her er tale om noget robust værktøj, som du kan have med dig overalt – så længe du ikke tager den med ud at flyve og skal gennem sikkerheds-tjek.

Men hvorfor tage den med rundt, når du ret bevendt kan have flere Leathermans liggende forskellige steder?

Du kan jo have en liggende i værktøjs-kassen, en anden er i værktøjs-bæltet, som du bruger tit, en anden kan ligge i campingvognen, en anden i ude-skuret og endvidere en i overlevelses-tasken.

Måske er det lige for mange på én gang, men det var for at give dig lidt inspiration til, hvor du kan have flere udgaver af en Leatherman liggende.