boligadvokat

Kom sikker igennem boligkøbets mange faser

Kom sikker igennem boligkøbets mange faser

advertorial

Det er de færreste boligkøbere, der er så erfarne, at de ikke kan drage fordel af en boligadvokat, når de skal købe en ny bolig. Selvom mange tænker at det blot er en ekstra udgift oven i de mange penge de allerede bruger, når de skal købe bolig, kan der være mange penge at spare på ens boligkøb, når man har en boligadvokat med ind over og derfor skal det ses som en investering og ikke en udgift.

Ved siden af at spare penge vil han også kunne gøre selve købsprocessen nemmere og der er færre ricisi for at noget går galt. Du kan blandt andet få råd og vejledning af en boligadvokat i Randers.

Tag din boligadvokat med fra start

Allerede når du går og overvejer om du skal købe en ny bolig, kan du med fordel få råd og vejledning af din boligadvokat og når du skal i banken og få en banklån og en lånegaranti er det også en god ide at have din boligadvokat med. Din bankrådgiver er en erfaren forhandler og ansat til at sikre at banken får den bedst mulig handel. Din boligadvokat, som er en jurist med speciale i boligkøb, er ligeledes en dreven forhandler og tillige ansat af dig til at sikre at du får den bedst mulige aftale.

Selv det der kan virke som små ubetydelige ændringer bliver til mange penge på en 30 årig periode. Ofte kan det betyde at du har råd til at få sat et gammel køkken eller badeværelse i stand, frem for at skulle vente.

Din boligadvokat kan også nemt og hurtigt undersøge om der er planer på vej fra kommunen, som kan have indflydelse på din lyst til at bo i det område. En motorvej igennem ens have er jo sjældent noget de fleste syntes er rart.