stål

Sådan sikrer og forstærker du din balkon

Sådan sikrer og forstærker du din balkon

advertorial

Bor du i lejlighed eller hus, der har en eller flere balkoner installeret, så kan det være en god idé at undersøge om de lever op til gældende lovkrav og standarder. Balkoner bliver med tiden mere usikre, da puds og beton kan smuldre og dermed øge risikoen for at balkonen enten kollapser, eller balkonværnet river sig løs. Dette kan have katastrofale konsekvenser og derfor man, som noget at det første, når man flytter ind i et hus eller i en lejlighed med balkon, undersøge om alt er som det skal være.

I denne artikel kan du læse om hvordan man sikrer sin balkon, så man kan nyde solnedgangen uden bekymringer.

image

Forhør dig blandt venner og familie

Mange huse og lejligheder i dag, har en eller flere balkoner tilknyttet, så der er derfor også en god chance for at du kender nogen der har en og som kan guide dig i forhold til hvilken løsning og hvilket firma der kan hjælpe dig.

Benyt dig af en søgemaskine

Du kan også bruge internettet til at finde det du søger. Hvis du f.eks. vil have dit gamle balkonværn udskiftet til et balkonværn i stål, så kan du klikke dig ind på Yahoo eller Google og søge på “balkonværn udskiftning” og kigge søgeresultaterne igennem, indtil du finder er firma der kan hjælpe dig ud fra de kriterier der er vigtige for dig.

Hvad kan man selv gøre?

Når det kommer til at udskifte, renovere eller reparere en balkon, er der nogle forskellige tilladelser man skal være opmærksom på. Det er ikke sikkert at man som privatperson, kan få sådan en tilladelse, så det er derfor nødvendigt at alliere sig med et firma der kan løse opgaven for dig. Det eneste du egentlig kan gøre selv, er at gennemgå balkonen og tjekke om der er revner eller sprækker, eller skruer der har løst sig.