reklameflag

Hvad skal holde dit reklameflag?

Hvad skal holde dit reklameflag?

advertorial

Det kommer jo også lidt an på, hvor stort et reklameflag, man egentlig har, for hvis det er lille, så kan man måske bare have det stående i et tomt glas, uden det vælter.

Hvis det er lidt større, så kan man formentlig sætte det ned i en spand med sand, så man sætter det fast her.

Men hvis man nu har sådan et reklameflag, som der er flere meter højt, så skal man nok have en professionel holder, som der er lavet til sådan et reklameflag.

Nogle gange følger der sådan en med, når man får lavet sig sådan et reklameflag, men andre gange er man selv nødt til at finde frem til sådan en holder, der måske er produceret af samme firma, eller man har fået anbefalet en, der passer til det her flag – eller man må bare prøve sig frem.

image

Reklameflaget skal helst stå godt fast

Desuden har det også noget at gøre med, om man skal bruge det reklameflag udenfor eller indenfor.

Indenfor er der som regel ikke vind, medmindre der er gennemtræk, så man kan her vælge en holder, der holder flaget ret så stødt fast, så det ikke kan rykke sig.

Desuden er det flag som regel konstrueret, så man ikke har brug for vinden til at vise reklamen på det, da der er en funktion, der holder flaget foldet ud.

Men er man udenfor, så kan man risikere, at der kommer lidt blæst, og så er det måske fornuftigt, hvis man har sådan en holder, der gør, at flaget kan flagre lidt i vinden, så der ikke er hård modstand med det samme, men der er lidt at give af.

Dog skal flaget jo heller ikke flyve væk, så man kan eventuelt lægge nogle tunge sandsække eller andet på holderen, så den ikke flytter sig.