fotobog

Hvad kan du indsætte i en fotobog?

Hvad kan du indsætte i en fotobog?

Du kan praktisk talt indsætte alt i din personlige fotobog!

Altså, så længe der er tale om billeder, selvfølgelig, men du skal ikke tænke på sådan noget som størrelser – inde for rimelighedens grænser – motivet, omfanget, hjørnerne, bredden og længden.

For du kan bestemt sætte alle former for fotografier ind i den fotobog, du ønsker at få lavet. 

Selvfølgelig skal der være enighed med dem, du skal dele fotobogen med, give den til eller måske videresælge den til, hvad der er i af motiver, for der skal helst ikke være kompromitterende, afslørende eller pinlige billeder i, som man støde personerne på billederne eller dem, der modtager dem.

Men ellers er der frie rammer.

Og ved du hvad? Du behøver faktisk slet ikke lave den selv!

Og vi mener heller ikke, at du skal gå ned til en bogbinder med dine gamle fremkaldte billeder, som ikke har været ofte brugt siden årtusindeskiftet.

Du skal bare tage fat i dem her med deres onlinebutik: https://www.dinfotobog.dk/

Herfra er fremgangsmetoden faktisk bare, at du læner dig tilbage og dikterer, hvilke billeder – digitale af slagsen eller måske fysiske, du kommer ind med – der skal være i fotobogen.

Stor indflydelse kan du også have på, hvordan størrelsesorden på fotobogen skal være, da der findes forskellige former og faconer på disse fotobøger.

Designet kan du også være med til at bestemme, så der virkelig er tale om, at du selv skaber din egen fotobog. Du dikterer bare til en anden, hvordan den skal være.

Og resultatet er skam fysisk og ikke digitalt. De laver den endelig fotobog til dig, når du har godkendt den, og så bliver den fremstillet ned til mindste detalje, som du så det godkendte eksemplar i.

Så er fotobogen ellers klar til at blive delt rundt eller givet væk til dem, du ønsker at give en moderne skrapbog til.

Og du er altid velkommen til at komme igen og få lavet en ny og anderledes fotobog hos dem – eller få den nuværende lavet i flere eksemplarer!