gulvafslibning på Fyn

Få afslebet dine trægulve

Få afslebet dine trægulve

advertorial

Mange danske hjem har lyse trægulve. Nogle af dem er over 100 år gamle. Ofte lejligheder i storbyerne. Andre vælger at få lagt trægulve da de passer til den lyse skandinaviske stil. Uanset om det er det ene eller det andet skal de på et tidspunkt afslibes. Det skyldes at træ er et levende materiale, selv efter det er fældet og lavet om til planker og over tid bliver det gråt og trist at se på.

En let gulvafslibning ændre på det og gulvene er igen varme og gyldne. Det er en opgave du kan vælge selv at kaste dig over eller du kan få et firma til det, som f.eks. Gulvkanonen. Ofte vælger de fleste at få det gjort i forbindelse med en flytning, når boligen er tom, da det er meget nemmere end hvis man først skal til at flytte rundt på møblerne for at kunne komme til.

gulvafslibning på Fyn

Undersøg markedet først

Inden du kaster dig over at få slebet dine gulve, er det en god ide at starte med at indhente tilbud. Gerne tre eller flere. Det giver dig et godt overblik over, hvad det vil koste at få afslebet dine gulve. Husk at tilbuddet skal indeholde efterbehandling. 

Du kan også vælge at undersøge hvad det koster at leje en maskine, købe sandpapir og lak eller sæbe til efterbehandling. Du skal forvente at du skal bruge 1-2 dage på hver rum plus efterbehandling. 

Efterfølgende kan du så beslutte dig for, om du selv vil kaste dig over at slibe gulvene eller om du vil få en professionel til at udføre opgaven. 

Brug gerne et par minutter på at undersøge hvad tidligere kunder har haft af oplevelser også. Har de været glade og tilfredse eller det modsatte. Du kan se hvad der står på Trustpilot eller bede firmaet om referencer.