Stof / metervarer / sy / gør det selv

Kan du nu gennemføre det gør det selv-projekt?

Kan du nu gennemføre det gør det selv-projekt?

advertorial

Nogle gange kan det lidt være som at få en god plan, mens man er i byen, eller er frisk, og man har så meget gåpåmod og er kreativ.

Men dagen efter er det lidt en anden situation, hvor man godt kan se tingene lidt mere realistiske, og man nok må indse, at man måske kom til at tale sig selv lidt mere op, end hvad godt var.

Så man holder inde med det, som man foreslog de andre, at man skulle lave; og de andre er med på den idé, eller også kan de ligefrem ikke huske, at man snakkede om det.

På samme måde kan man en dag få en genial idé med at lave et gør det selv projekt, som der indebærer bomuldsjersey, knapper, en lynlås og mere til; godt nok har du aldrig prøvet at lave noget tilsvarende før, men én gang skal jo være den første, og det her er et projekt, som du virkelig gerne vil gennemføre.

Stof / metervarer / sy / gør det selv

Måske skal man bare stoppe med det gør det selv-projekt?

Desværre indser man hurtigt, at det er mere uoverskueligt, end hvad man havde forestillet sig.

For en kyndig eller professionel vil det nok ikke være så besværligt, men man kan godt se, at man ikke er skabt til at lave den slags selv.

Men nu har du fortalt andre om, at du vil lave det her projekt, og du er stædig, så du prøver sig frem.

Men der sker bare gang på gang fejl, og det ender med at blive en bekostelig affære, og du kan godt se, at det ikke kommer til at ligne det, som du gerne ville have, det skulle være.

Måske man enten skulle bede en ferm person om at gøre det færdigt, eller også må man bare acceptere, at man ikke kommer i mål med det her.