Dubbel altandörr

Få mere lys med en dobbelt altandør

Få mere lys med en dobbelt altandør

editorial

Trænger din altan eller terrasse til en fornyelse, og har din gamle terrassedør mange år på bagen? Så er en udskiftning af terrassedøren næsten helt sikkert en del af strategien. Og her kan du med stor fordel vælge en dobbelt terrassedør i stedet for en almindelig terrassedør.

Hvad er fordelene ved at installere en dobbelt altandør?

Der er et par grunde til, at du bør overveje at opgradere din eksisterende altandør til en ny dobbelt altandør. Du vil også drage fordel af den ekstra plads, som en dobbelt terrassedør giver, ud over at tilføje mere lys i dit hjem. Hvis du har plads, og din balkon, altan eller terrasse er stor nok, er en dobbelt dør at foretrække. Hvis du ikke har plads nok, kan en enkelt foldedør være en mulighed.

image

En sidste fordel ved at vælge en dobbelt terrassedør er, at de kan åbnes indad eller udad, alt efter om du har mere plads på terrassen eller i det tilstødende rum.

Hvad skal du kigge efter, når du vælger en ny dobbelt altandør?

Når du skal vælge en ny dobbelt altandør, er der nogle få ting, du bør tage hensyn til. Den ene er spørgsmålet om energieffektivitet. Dobbeltglas terrassedøre fås nu med solbeskyttende glas eller isolerende glas. Når du vælger isolerende glas, holder du kulden ude og varmen inde. På den måde kan du drage fordel af det øgede lys hele året rundt uden at skulle bekymre dig om energi regningen.

En anden ting at overveje er sikkerhed. I dag leveres de fleste terrassedøre med ekstra sikkerhedsfunktioner som f.eks. flerpunktslåsning systemer og forstærkede rammer. Og endelig bør du også tænke på overfladen på din nye dobbelte altandør, så du vælger en dør som matcher resten af boligen.

Find en sikker og solid dobbelt altandør hos Klarfönster på klarfonster.se