billån

Få finansiering af dit bilkøb med et billån

Få finansiering af dit bilkøb med et billån

Ønsker du dig en ny bil, fordi den gamle er ved at stå af – eller er du i markedet efter din første bil? Så kan du med fordel sætte dig ind i reglerne for bil lån.

Hvad er et bil lån?

Et bil lån er en type lån, som udbydes til bilkøbere. Det særlige ved et bil lån er, at det giver låneudbyderen pant i bilen. Dette vil sige, at långiver – som regel en bank eller et penge institut – har sikkerhed for lånet i den bil, du køber. På den måde kan lånet udbydes på mere favorable vilkår for dig som låntager, end et tilsvarende forbrugs lån. For eksempel er der som oftest en lavere rente på et bil lån. Og du kan som regel også låne et noget højere beløb.

Hvilket bil lån skal jeg vælge?

Der findes forskellige bil lån fra forskellige låneudbydere. Hvilket et, du skal vælge, er afhængig af din økonomiske situation, om du ønsker at finansiere hele beløbet eller kun dele deraf, og om du selv har mulighed for at lægge en udbetaling.

Hvis du ikke har mulighed for – eller af forskellige grunde ikke ønsker at lægge – en udbetaling, har du hos Ikano Bank mulighed for at optage et bil lån uden udbetaling. Hvis du ønsker at optage et Ikano Bank bil lån, skal du blot være fyldt atten år og have fast bopæl i Danmark. Du skal desuden have en vis kredit værdighed – det vil sige, ikke være opført hos RKI eller i Debitor Registeret.

Du søger om bil lån hos Ikano Bank via ansøgnings formularen på hjemmesiden. Og du kan selv fastsætte dit låns størrelse, samt få et overblik over, hvad dine omkostninger på lånet bliver, ved hjælp af bil lån beregneren.

Kig ind på ikanobank.dk og læs mere.