massage

Bedre livskvalitet med regelmæssig massage

Bedre livskvalitet med regelmæssig massage

De fleste mennesker forbinder massage med vild luksus, som man kun under sig selv på ferierejser til destinationer, hvor det er billigt. Mange har dog fået øjnene op for massagens velgørende virkninger på krop og sjæl, og bruger derfor massage som et led i behandling af eksempelvis rygsmerter, spændinger og stress. Dette er en positiv udvikling, som samtidig medvirker til at hjælpe mennesker med at indse potentialet i regelmæssig massage, når det handler om at bevare et godt helbred.

Massage hører stadig væk ind under alternativ behandling i sundheds faglige termer. Dette kan dog ikke lave om på, at mange videnskabelige undersøgelser peger i retning af øget velvære og højere livskvalitet hos mennesker, som med jævne mellemrum forkæler sig selv med en afstressende massage.

Hvilken slags massage skal jeg vælge?

Der findes flere forskellige type betegnelser for massage på markedet – og nogle er mere specialiserede end andre. Inden for den mere konventionelle form for massage findes afspændings massage, fysiurgisk massage, wellness massage og dyb bindevævs massage. Disse former for massage arbejde på traditionel vis med tryk og strøg af varierende hårdhed, og der benyttes forskellige anerkendte teknikker dertil.

Når du skal vælge, hvilken type massage, der passer dig bedst, kan du med fordel bede din massør om at prøve forskellige teknikker, og samtidig variere trykket. På den måde finder du nemmest ud af, hvad der er behageligt, hvad der virker for dig, og hvilken form for massage, du får det største udbytte af.

Find den rette massør på nettet

Det er en god idé at finde en fast massør, som i løbet af de første sessioner kan lære din krop og dens eventuelle skader og skavanker at kende. På den måde får du den mest konsistente og holdbare behandling. Du kan finde din massør og læse mere om massage i Hammel på kiropraktoren-hammel.dk