turistkørsel

Effektiv bustransport af enhver slags

Effektiv bustransport af enhver slags

Nyd en god bog eller tv-serie undervejs

Når du skal rundt sammen med en større forsamling mennesker, er en bus det helt oplagte valgt. Her kan du nyde turen på bløde sæder, mens landsskabet udenfor suser forbi. Du kan få læst den bog, du aldrig blev færdig med, eller du kan nyde en god tv-serie på din smartphone. Der er altså mange gode grunde til at tage bussen, og derfor byder Fjerritslev Busserne dig velkommen indenfor i en af de mange lækre busser, selskabet ejer.

Et godt selskab der er nordenfjords

Fjerritslev Busserne er det førende busselskab nord for Limfjorden. Her finder du et selskab, der i den grad opererer nordenfjords med både at køre skolebus, handicapkørsel og turistkørsel i Nordjylland. Men dette busselskab kommer dog også udenfor området ved at tilbyde kørsel til det meste af Europa. Fjerritslev Busserne har gennem årene transporteret danskere rundt til rejsemål i blandt andet Italien, Polen og Norge. Og tilbagemeldingen fra passagererne har hver gang været, at busturen er gået over al forventning. Dette skyldes, at der er styr på tingene hos Fjerritslev Busserne. Her kommer du ikke ind i en møgbeskidt bus, hvor det flyder med affald. Her møder du rengjorte bussæder og tømte toiletter, så alle forudsætninger for en god bustur er til stede.

Med Vagn bag rattet

Bestiller du en bustur med Fjerritslev Busserne, kan du være heldig, at det er ejeren Vagn Nielsen, der sidder bag rattet. Vagn har mange års erfaring i buskørsel. Det betyder med andre ord, at du trygt kan læne dig tilbage i bussædet og glæde dig til at komme sikkert frem til den valgte destination. Da Vagn ikke kan køre alle busser på en gang, har Fjerritslev Busserne heldigvis ansat en lang række dygtige chauffører, der opretholder den samme gode kvalitet som Vagn. Så uanset hvem der sidder bag rattet, møder du her kun en professionel chauffør, der altid yder en god service samtidig med at vedkommende sørger for at sikkerheden er i top.