varmepumpe

Spar penge og energi med en varmepumpe

Spar penge og energi med en varmepumpe

Vil du spare på varmeregningen uden at skulle skrue ned for varmen? Så kan du overveje en moderne varmepumpe.

Luft til vand varmepumpe – når du har vandvarme radiatorer

Varmer du fortrinsvis huset samt dit brugsvand op ved hjælp af et gammelt fyr og tilhørende vand radiatorer, kan du med stor sandsynlighed spare en mindre formue på dine varme udgifter ved at skifte fyret ud med en luft til vand varmepumpe. Et gammelt, slidt fyr repræsenterer en større omkostning end blot udgifterne til brændstof. Typisk vil et udtjent fyr være meget krævende når det handler om reparationer, rensning og vedligeholdelse. Og samtidig vil fyret ikke være nær så effektivt i forhold til udnyttelsen af den tilførte energi, som det var da det var nyt.

Derfor vil du med fordel kunne skifte det ud med en moderne, energi effektiv luft til vand varmepumpe. Med en luft til vand varmepumpe kan du varme såvel cirkulations vand som brugsvand op med langt højere effektivitet, og en dermed følgende besparelse på varmeregningen.

Luft til luft varmepumpe – en fin erstatning til elvarme

Mange danske hjem er ikke tilsluttet fjernvarme nettet, og har ikke mulighed for fyr og vandvarme. Disse boliger opvarmes ofte med gamle elektriske radiatorer. Denne form for opvarmning af boligen hører til de dyreste og mindst effektive.

Som boligejer vil det med sikkerhed kunne betale sig for dig at skifte de gamle elradiatorer ud med en luft til luft varmepumpe. En luft til luft varmepumpe har mange fordele ud over sin høje energi effektivitet og den store økonomiske besparelse, som følger med. Din luft til luft varmepumpe vil samtidig rense luften for partikler og mikroorganismer, og dermed give dig et sundere indeklima uden at du behøver at lufte ud. Og om sommeren kan du bruge din luft til luft varmepumpe som aircondition anlæg på de lange, varme dage og i de lune nætter.

Find DVI varmepumper på givekoleservice.dk