maler

Nogle ret beviselige gode forslag til en maler efter fyraften

Nogle ret beviselige gode forslag til en maler efter fyraften

Vi starter lige med at slå ned på noget konkret og sige, at du er maler i Vejle, hvor du passer dit job, er glad for det og kommer ud til vidt forskellige kunder, hvor du udfører dine opgaver til fulde og gør dine kunder glade.

Men man kan også endelig i den samme trummerum, specielt hvis man kører direkte fra firmaet og ud til arbejdet hos kunden og måske ikke altid har en med-maler med, som man kan snakke med, og kunden er ikke hjemme, men vedkommende ville nok alligevel gå i vejen.

Så bliver det efterår, det regner, og det bliver mørkt, og så kan man løbe lidt sur i det, når man skal bestille det samme hver dag uden de store forandringer.

Selvfølgelig kan man som samlet firma tage på eksekutioner og lave aktiviteter sammen, men den slags skal ofte planlægges i god tid, og det kan være for lang tid tid at se frem til, eller der er for langt mellem de ekstra fornøjelser til, at det opvejer den ensformige hverdag.

I jeres firma kan I lave nogle ting, som ikke behøver være ekstravagante eller koste mange penge udover et engangsbeløb for noget, som I kan bruge løbende.

Vi taler ikke om, at man skal tage på bar i hverdagene heller, men derfor kan man godt oprette en fredagsbar til noget nær hver fredag, når man alligevel ikke skal på arbejde dagen efter.

Her kan alle malerne i firmaet samles mere uformelt og snakke om, hvad der er sket i løbet af ugen både i firmaet og privat, så man slapper mere af her.

Noget andet kunne være at købe et fodboldbord, nogle spillemaskiner samt et TV, dart, terninger, kort og videre, så man også kan hygge sig efter en lang arbejdsdag, hvis man ikke har travlt med at komme hjem.