høreapparat

Har jeg brug for et høreapparat?

Har jeg brug for et høreapparat?

Hvis du over en periode har oplevet, at din hørelse gradvist forværres, er det sandsynligt at du er i færd med at udvikle permanent tab af hørelse. Dette sker ofte for ældre mennesker som følge af alders betinget forfald.

Desværre betyder det, at du ikke skal gøre dig forhåbninger om at genvinde din naturlige hørelse. Den er tabt for altid, når først den er væk. Men du behøver ikke at fortvivle af den grund. Du kan stadig genskabe det lydbillede, du er vant til fra din dagligdag, ved hjælp af en moderne høreapparat.

Mange mennesker oplever det som et nederlag at skulle anskaffe et høreapparat. Det er også klart, at et høreapparat aldrig helt vil kunne erstatte den naturlige hørelse. Men et høreapparat kan være en stor hjælp i situationer, hvor du har brug for at kunne høre klart og tydeligt – for eksempel under samtale med andre mennesker, eller når du skal orientere dig i trafikken.

Dertil kommer, at moderne høreapparater generelt er klasser over deres forældede forgængere. For det første leverer de en langt mere præcis, behagelig og nuanceret gengivelse af lyden fra omgivelserne, her under stemmer, musik og baggrundslyd. Og for det andet er de meget mindre og slet ikke nær så klodsede som for blot 15 – 20 år siden.

Hvor kan jeg købe et høreapparet Nykøbing i Falster?

Er du bosat på Falster eller i det sydlige Sjælland, kan du med fordel besøge høre klinikke Hørerøret, hvis du har mistanke om begyndende høretab. Hos Hørerøret kan du få foretaget en gratis høretest, som kan give en indikation af dit høretab. Du kan også få taget mål til et høreapparat, som passer til dine behov og til graden af dit høretab – og selvfølgelig vejledning i valg og anvendelse af dit nye høreapparat.

Læs mere på hjemmesiden hoereroeret.dk