makeup

Få flot og levende hud med den rette makeup

Få flot og levende hud med den rette makeup

De fleste af os ser friske ud i sommerhalvåret, hvor vi tilbringer megen tid uden for, og solens stråler sammen med den friske luft giver ansigtet naturlig glød. Desværre falmer denne hurtigt, og efterlader huden kedelig og vinterbleg. Hvis du ønsker en smuk og ensartet teint med en lidt mere lækker kulør, kan du sagtens snyde dig til en sådan med en god makeup. Hvis du vælger den rette makeup, kan du bevare det solkyssede og friske sommerlook hele året. Du skal blot sørge for at nuancen på makeuppen passer til din huds naturlige tone, så din makeup ikke kommer til at fremstå kunstig.

Find den rette makeup og få en flot og ensartet hudtone

Selv om det kan være fristende at vælge en mørk, gyldenbrun nuance, så det ser ud som om du lige er kommet hjem efter fjorten dage på Lanzarote, vil det ikke fungere, hvis din hud er mælkehvid. Det vil tydeligt kunne ses, at du har makeup på – og det er ikke målet med en god makeup. Din makeup bør højest være en til to toner mørkere end din naturlige hudfarve. Til gengæld kan du give dine kinder lidt glød med en smule blush, og gøre læberne mere levende med en lækker lip gloss eller læbestift.

Du skal også huske, at din makeup skal matche din hudtype. Du kan sagtens finde en makeup uden olie, som kan bruges, hvis din hud har en tendens til at blive fedtet og glinsende i løbet af dagen. Med den rette vandbaserede makeup kan du opnå en smuk og jævn hudtone, da makeuppen vil absorbere det overskydende fedt og dermed balancere det samlede udtryk. En tør hud kræver en makeup, som indeholder flere nærende og fugtende ingredienser, hvis ikke hudens overflade skal udtørres yderligere.

Du kan finde makeup, som passer til såvel din huds type som dens tone, på sephora.dk