fragt til ukraine

Benyt rejsen med fragt til Ukraine til at se dig lidt omkring!

Benyt rejsen med fragt til Ukraine til at se dig lidt omkring!

Det lyder måske ikke som det mest sexede, når man siger, at man arbejder til dagligt med at køre fragt til østeuropa.

Nogle mennesker er måske eventyrlystne nok til, at de finder de fleste rejser spændende og gerne vil høre om dine fortællinger!

Men det står hurtigt klart, at det lidt er ligesom at ødelægge den romantiske opfattelse af, hvordan det er at leve som turnerende musiker: Jo, der er fede shows, men resten af tiden er bare at glo på motorveje og se hotelværelser.

Er man så fragtmand, så ser man måske ikke engang hotelværelser, men kun det rum i ens lastbil, hvor man kan sove i.

Andre vil måske mere høre om mere eksotiske steder i verden, vi er mere vant til at høre om, og hvor man godt kan lide at tage på ferie som gennemsnitsdansker.

Men Ukraine i Østeuropa har sådan set meget at byde på!

Ikke to ture til Ukraine behøver være ens

Men som chauffør ved du også, at det meste handler om at transportere det nævnte gods frem og eventuelt tage noget andet med retur.

Det kan tage lang tid og måske flere dage, og når man kommer hjem, venter den næste opgave på en med at frygte noget nyt.

Man er væk fra familien, og man er ikke i kontakt med det omkringliggende samfund, fordi man hele tiden bevæger sig videre.

Er man så også vant til Ukraine, så glæder man sig nok næppe lige så meget, som man gjorde første gang, for nu tænker man kun på, at det bliver en lang tur.

Men det er så måske her, at man skal lægge lidt mere mærke til omgivelserne, spise nogle andre steder og tage nogle billeder.

Man skal selvfølgelig ikke misbruge tiden, når man er på arbejde, men man er også selv herre over at gøre det til en mere spændende tur.